Liga 1

VIDEO Dinamo: „Jordan Mustoe, contract reziliat!” » Impresarul jucătorului: „Nici vorbă. E bătaie de joc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 martie 2019

Dinamo a anunțat oficial în această dimineață că i-ar fi reziliat contractul fundașului stânga englez Jordan Mustoe (28 de ani), însă impresarul acestuia, Laurette Nogo, a negat informația în direct la GSP LIVE.

„FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu fundașul stânga englez Jordan Mustoe.

Transferat în urmă cu două luni la echipa din Ștefan cel Mare, Jordan Mustoe a jucat trei meciuri pentru Dinamo în Liga 1 Betano și a adunat 184 de minute în tricoul alb-roșu” e comunicatul de pe site-ul lui Dinamo.

Impresarul lui Mustoe neagă rezilierea


Laurette Nogo și Jordan Mustoe

Laurette Nogo, impresarul lui Jordan Mustoe, a spus azi la GSP LIVE că formația din Ștefan cel Mare nu avea cum să-i rezilieze contractul jucătorului său pentru că acesta n-a vrut să semneze.

„Cei de la club i-au transmis jucătorului ca în această dimineață să vină cu mașina și cu echipamentul clubului pentru a le preda. A fost puțin mai cu forța. A existat o ceartă. Chiar mai devreme ni s-a comunicat că lui Jordan Mustoe i s-ar fi reziliat contractul, dar din câte știu eu nu se poate întâmpla asta dacă jucătorul nu semnează. Jordan n-a semnat niciun act.

În această dimineață i-am spus lui Jordan să meargă normal la antrenament, că n-am niciun act oficial cum că ar fi liber de contract. S-a prezentat la antrenament, dar domnul Rednic l-a anunțat că i-a fost reziliat contractul și că-l lasă să folosească sala de forță, dar de mâine să nu se mai prezinte la antrenament.

Acum sunt în drum spre București. Mâine dimineață voi vorbi cu dânșii. Ni s-a comunicat că se dorește rezilierea lui Jordan prin telefon, dar abia după ce s-a publicat peste tot în media. Mi se pare o lipsă de respect.

Condiția jucătorului pentru reziliere a fost achitarea unei sume de bani, dar cei de la Dinamo au închis orice legătură cu mine când au auzit asta. L-au chemat pe Jordan singur la birou pentru semnarea actelor, dar el a refuzat și a spus că nu se prezintă fără agent. Mi se pare o bătaie de joc!”, a declarat Nogo la GSP LIVE.

Citește și:

EXCLUSIV Pleacă Rednic de la Dinamo? Negoiță vrea să-i angajeze „paznic”, după transferurile haotice

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.