Stranieri

EXCLUSIV George Ogăraru recunoaște interesul lui Ajax pentru Răzvan Marin: „Ar fi o onoare să fie el înlocuitorul lui De Jong”

Foto: Photo News

Articol de Justin Gafiuc  —  Tuesday, 26 March 2019

Fostul internațional George Ogăraru, acum în staff-ul Viitorului, după ce în trecut a lucrat la Academia lui Ajax, a vorbit despre posibilul transfer al lui Răzvan Marin (22 de ani) la formația olandeză.

„Știu că Răzvan era pe lista de monitorizare a lui Ajax încă din perioada în care juca la Viitorul, așa cum au mai fost și alți jucători precum Chiricheș sau Ianis Hagi. Nu cunosc detaliile transferului, nu știu dacă el s-a finalizat, dar ar fi o recunoaștere și o mândrie pentru munca lui Hagi, care a avut încredere în Răzvan și a știut să-i fructifice calitățile.

Pentru mine, e un fel de Steven Gerard, fiindcă are cam același profil, iar dacă Ajax l-a ales pe Răzvan ca înlocuitor pentru De Jong, ar fi o onoare pentru întreg fotbalul românesc. Închipuiți-vă că pe acea listă există probabil zeci de jucători”, a declarat George Ogăraru pentru GSP.ro.

12.000.000 €vrea să plătească Ajax pentru Răzvan Marin, care în prezent îmbracă tricoul lui Standard Liege

Citește și:

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Ultimele detalii despre transfer: mijlocașul s-a văzut deja cu antrenorul și urmează să facă vizita medicală + Hagi dă încă un „tun”!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.