Stranieri

RĂZVAN MARIN LA AJAX // Laude pentru Răzvan Marin: „Se va impune și la Ajax, se mulează pe stilul tiki-taka și ne mai îndulcește și pe noi”

Răzvan Marin // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 26 March 2019

Răzvan Marin, 22 de ani, are șanse mari să se transfere de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, în ceea ce ar putea reprezenta cel mai răsunător transfer al unui român din ultimii ani.

Tehnicianul Claudiu Niculescu, 42 de ani, a vorbit la superlativ despre Marin și spune că acesta poate confirma și la Ajax, un club de o anvergură mai mare decât Standard Liege.

„Răzvan Marin e un jucător care s-ar mula perfect pe jocul tiki-taka al lui Ajax, el are această calitate. Ar fi un transfer îmbucurător, ne-ar mai îndulci și pe noi pentru că în ultimul timp nu am mai avut un jucător transferat la o echipă importantă.

Eu zic că va reuși să se impună și la Ajax. Acest copil serios merită cu prisosință transferul lui Ajax. E singurul transfer din ultima vreme din România care a confirmat în străinătate (n.r - la Standard Liege)”, a spus Claudiu Niculescu, la TV Digi Sport. 

12.000.000 €vrea să plătească Ajax pentru Răzvan Marin, care în prezent îmbracă tricoul belgienilor de la Standard Liege

răzvan marin, AL 5-LEA ROMÂN LA AJAX. CHIVU, CEL MAI MARE SUCCES

În ultimele două decenii, patru români au evoluat la clubul din Amsterdam.

  • Cristi Chivu, la Ajax între 1999 și 2003, a obținut cele mai mari performanțe, cucerind trei trofee în 2002 (titlul, Cupa și Supercupa Olandei);
  • George Ogăraru (2006-2008) are tot trei, dar nu a fost campion (o Cupă și două Supercupe);
  • Nicolae Mitea, care a jucat pe "ArenA" între 2003 și 2007, a câștigat un titlu și o Cupă a Olandei;
  • Bogdan Lobonț (2000-2006, însă împrumutat la Dinamo în 2001-2002) are numai un titlu. 

Vezi și: EXCLUSIV George Ogăraru recunoaște interesul lui Ajax pentru Răzvan Marin: „Ar fi o onoare să fie el înlocuitorul lui De Jong”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.