Campionate

Rezistă Liverpool în lupta pentru titlu? „Cormoranii” obligați să riște tot în derby-ul cu Tottenham + cotă MĂRITĂ pentru pariori

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 martie 2019

Liverpool și Tottenham se întâlnesc duminică, de la ora 18:30, în derby-ul etapei numărul 32 din Premier League.

„Cormoranii” riscă să scape din mână un titlu care în urmă cu câteva luni părea ca și acontat. Confruntarea cu Tottenham se anunță una extrem de dificilă. Spurs e și ea în plină luptă pentru un loc de Champions League cu Arsenal, United și Chelsea.

La fel ca Liverpool, Tottenham nu își permite pași, mai ales că rivalele au parte de confruntări ușoare. Cele două formații sunt obligate să riște pentru a obține toate cele trei puncte, astfel că sunt șanse minime ca partida să se încheie 0-0. Pariorii pot profita de această situație obține câștiguri financiare substanțiale, mai ales că un bookmaker important oferă pentru cel puțin un gol în meci o cotă de 30 (detalii AICI)!

  • Un singur meci direct din ultimele 14 s-a încheiat cu scorul de 0-0;
  • Liverpool a înregistrat numai două remize nule pe teren propriu în acest sezon, 0-0 cu City, în campionat, și 0-0 cu Bayern, în Liga Campionilor;
  • Tottenham vine după cinci înfrângeri în ultimele șase deplasări;
  • „Cormoranii” au pierdut un singur meci pe teren propriu în acest sezon, 1-2 cu Chelsea, în septembrie;

La o casă de pariuri, cota pentru cel puțin un gol înscris în meci de oricare dintre echipe este mărită de la 1.01 la 30.00 - detalii AICI! Oferta este pentru jucătorii noi, iar suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că un gol marcat în Liverpool - Tottenham îți poate aduce 150 de lei cu un efort minim! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei cu cotă 30. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.