Tenis

Anett Kontaveit revine senzațional de la 0-4 în decisiv și se califică în semifinalele turneului de la Miami!

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 martie 2019

Estona Anett Kontaveit (19 WTA) a trecut de taiwaneza Su-Wei Hsieh (27 WTA) și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami.

  • Simona Halep - Qiang Wang se joacă miercuri, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport.

Hsieh, jucătoarea care a impresionat-o pe Halep cu evoluțiile din această săptămână, și-a continuat marșul triumfal încă un set și trei game-uri. A câștigat categoric actul de debut, scor 6-3, după doar 33 de minute, apoi a reușit un break rapid în setul secund. Kontaveit a revenit și a împins meciul într-un decisiv dramatic. Taiwaneza Hsieh s-a desprins la 4-0, apoi a avut 5-3 și o șansă de a servi pentru meci, dar a clacat. 

Kontaveit va juca în turul următor împotriva câștigătoarei din duelul Petra Kvitova (2 WTA) - Ashleigh Barty (11 WTA). Cele două se înfruntă la noapte, în jurul orei 01:30.

Celelalte două sferturi de finală, din jumătatea inferioară, se joacă mâine între Simona Halep (3 WTA) - Qiang Wang (18 WTA) și Karolina Pliskova (7 WTA) - Martketa Vondrousova (59 WTA).

Kontaveit a trecut în optimi de Andreescu

 

Vezi și: 

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Caroline Garcia, pauză până la turneul de la Stuttgart! Ratează duelul de Fed Cup contra României?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.