Tenis

ATP MIAMI // Nick Kyrgios, contre cu o româncă pe Instagram! Ce a răspuns când i s-a spus că va regreta că risipește punctele

Nick Kyrgios // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 martie 2019

Nick Kyrgios, 33 ATP, a fost eliminat în optimile de finală de la Miami de către Borna Coric, 13 ATP, după un meci câștigat de croat în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-2.

La finalul partidei, australianul Kyrgios a postat pe Instagram un clip cu punctul de senzație reușit pe parcursul primului set și, așa cum se întâmplă în majoritatea situațiilor, australianul a fost asaltat de comentarii venite din partea fanilor. 

Printre sutele de reacții, una a venit din partea unei românce: „Într-o zi vei regreta că îți irosești timpul și nu te concentrezi la fiecare punct”.

Kyrgios nu a rezistat și i-a răspuns jignitor acesteia: „Iar într-o zi tu vei regreta că ești plicitisoare ca naiba!”

Kyrgios, punct de pe altă planetă 

Eliminat de Borna Coric de la Miami, Nick Kyrgios rămâne totuși cu cel mai spectaculos punct al anului. Australianul l-a ridiculizat pe croat cu un tweener de excepție în timpul partidei de marți seara.  

Vezi și: ATP MIAMI // VIDEO ULUITOR Nick Kyrgios a reușit un punct de pe altă planetă la Miami! Tweener-ul cu care l-a RIDICULIZAT pe Borna Coric

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.