Tenis

SIMONA HALEP - QIANG WANG // Ce se întâmplă cu Simona Halep la Miami: „Am vorbit cu ea, are o întindere la ligament”

Simona Halep și Florin Segărceanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 martie 2019

Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, susține că ține legătura cu Simona Halep și că aceasta ar avea „o mică întindere la ligament” înaintea meciului cu Qiang Wang (27 de ani/18 WTA) din această seară.

„Simona are o mică întindere la ligament, dar am vorbit cu ea și nu e nimic care să ne îngrijoreze. Ținând cont că după ce se termină turneul de la Miami mai sunt două săptămâni până la Fed Cup, nu văd de ce Simona n-ar trage tare să câștige la Miami. Ea știe mai bine cum să-și conserve energia.

Wang e o jucătoare solidă, iute, dar n-are o armă deosebită. În final contează cum Simona își va păstra calmul și liniștea. Dacă are calm, Simona bate pe oricine. E în regulă și cu spatele, cred că a gestionat bine pregătirea. Și-a dozat și antrenamentele foarte bine. Semnele sunt foarte bune. Servește normal, se mișcă normal. Sigur, mai apar mici accidentări cum e cea de la genunchi”, a declarat Florin Segărceanu la TV Digi Sport.

„Am adus-o pe Raluca Olaru pentru a fi rezervă, dar specialistă la dublu. Ținând cont de evoluția din ultima perioadă, Monica Niculescu intră și ea în cărți. E genul de jucătoare care moare cu adversarul pe teren”
Florin Segărceanu

Meciul dintre Simona Halep și Qiang Wang poate fi urmărit AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.