Liga 1

DINAMO - HERMANNSTADT // Vasile Miriuță s-a enervat la conferința de presă dinaintea meciului: „Credeți-mă, mi-e scârbă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 martie 2019

Vasile Miriuță a vorbit într-o conferință de presă înaintea meciului de vineri cu Dinamo, de la ora 20:30, și a spus că vine în București să-i învingă pe „câini”.

„Zilele astea chiar am lucrat mult pe faza de apărare, să ne
organizăm mai bine, să nu facem acele greșeli care, din păcate, ne-au
costat. În rest suntem optimiști, chiar dacă jucăm cu Dinamo, în București, o echipă bună, s-a văzut asta în jocul lor de când a venit Rednic, mai ales în acest an. Au legat câteva victorii. Au pierdut într-adevăr acum, la Mediaș... Ne așteaptă un meci extrem de greu.

Cum am mai spus, în play-out fiecare poate să bată pe oricine. Suntem la câteva puncte de celelalte echipe. Chiar dacă Voluntariul e la egalitate cu noi, nu suntem pe loc de baraj. Avem multe meciuri, iar cel mai important e cel de vineri, unde trebuie să ne prezentăm foarte bine, nu 100 la sută, ci 150 la sută, dacă vrem să venim cu un punct sau puncte acasă”, a declarat Miriuță.

Dezamăgit de lucrările de la stadion

Dezamăgit de stadiul lucrărilor de la Stadionul „Municipal”, Vasile Miriuță a adăugat că s-a resemnat și este convins că FC Hermannstadt nu va juca  vreun meci pe teren propriu în actualul sezon.

„Mi-am mâncat 5 ani din viață în aceste 5 luni, cu stadionul. De vreo 2-3 săptămâni am zis «Stop!», îmi focusez energia pozitivă numai asupra echipei. Gândiți-vă, antrenându-mă în fiecare zi am sperat că vom juca acasă 5-6 jocuri, cu sibienii noștri, 5.000 sau 6.000. Dacă s-ar fi întâmplat lucrul ăsta, vă spun cu mâna pe inimă că așa bine aș fi dormit, pentru că una e să joci acasă, să ai 5.000 de oameni în spate care te încurajează...

Acum două săptămâni le-am spus băieților: «Domnilor, să uitați că vom juca acasă! Casa noastră e Piteștiul!». Nici nu mă mai consum, că n-are rost. N-am dormit noaptea! Vreau să dorm și eu noaptea, să mă trezesc mai liniștit. Părerea mea e că nu se vrea echipă în Divizia A. Dau un exemplu. Știți unde stau eu, dincolo, la vecinii noștri (n.r. în Ungaria). Într-un an s-a făcut un stadion de 10.200 de locuri, la o echipă din prima divizie, fosta echipă a armatei. La noi, în 9 sau 10 luni nu s-a renovat o tribună. Credeți-mă, mi-e scârbă, nici nu vreau să mă mai gândesc la stadionul ăsta. Să salvez numai echipa asta și-apoi voi vedea ce voi face de la anul”, a mai afirmat Miriuță.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.