Liga 1

Gigi Becali contraatacă după ce Craiova s-a dus la Comisia de Disciplină: „Credeam că Mihai Rotaru e băiat deștept. Am rămas cu un gust amar”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 27 March 2019

Gigi Becali a reacționat după ce Comisia de Disciplină a FRF a fost sesizată de CSU Craiova cu privire la împrumutul de 300.000 de euro pe care FCSB l-a dat Astrei, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro.

„Nu cred că sunt multe de spus. Astfel de aberații nu ar trebui comentate pentru că asta sunt, povești. Eu nu am nicio legătură cu împrumutul, FCSB a împrumutat Astra cu acte, cu dobândă legală și cu garanții din banii de la Liga Profesionistă de Fotbal. Totul este clar ca lumina zilei și toate actele sunt legale. Nici nu se pune problema să riscăm ceva, pentru că totul este făcut legal. Pe lângă garanțiile de la LPF, avem și dobândă legală la acest împrumut. Ce să risc?”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Patronul FCSB s-a luat și de finanțatorul CSU Craiova, Mihai Rotaru: „Îmi pare rău de Mihai Rotaru. Am rămas cu un gust amar. Nu vreau să comentez, dar credeam că e băiat deștept. De ce să faci asta? Ce ai de câștigat? Eu chiar cred că e băiat deștept, a făcut bani mulți, are echipă bună, dar nu înțeleg de ce a făcut asta.

Sunt dezamăgit că există oameni care fac sesizări de dragul de a le face, fără să aibă nimic de câștigat. Rotaru e băiat care a făcut finanțe, el știe sigur că nu are nicio șansă ca noi să fim penalizați. Și atunci de ce o faci? Nu vreau să spun, dar Rotaru să nu uite că el a luat echipa Craiovei gratis. Dacă vor să câștige titlul, să îl câștige pe teren, nu cu toate tertipurile astea”.

 Citește și:

EXCLUSIV Veste-șoc: FRF anchetează Astra și FCSB! Totul s-a făcut la inițiativa Craiovei: „Gigi Becali încalcă integritatea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.