Nationala

Noi detalii despre scandalul de la „națională”! De ce a fost scos din lot Alexandru Mitriță: un om important din FRF a spus tot

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 martie 2019

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a explicat decizia selecționerului de a-l lăsa pe Alexandru Mitriță (24 de ani) în afara lotului pentru meciul cu Insulele Feroe (4-1). 

"Nu a recepţionat corect ceea ce s-a întâmplat. Eu cred că el e conştient că a făcut o repriză slabă acolo (n.r. în Suedia). Cifrele întăresc lucrul ăsta. A căzut. Deci, după repriza aia, văzând cum a jucat...

Aşa l-am recepţionat eu de pe marginea terenului. După acel meci l-am văzut cu capul plecat, fără implicare în antrenament, ca şi cum toate lucrurile s-ar fi dus după primele 45 de minute.

Eu pe el îl consider în continuare un jucător tânăr, un jucător pe care l-am văzut de la 16-17 ani la loturile naţionale şi de care am fost foarte apropiat. Dar eu cred că el greşeşte sau are oameni în jurul lui care nu îi dau sfaturi corecte.

Nu aşa se rezolvă lucrurile. Dacă ai avut un joc slab, să cazi într-o zonă de asta, în care trei zile să te antrenezi cu altă viteză faţă de ceilalţi...", a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI:

Criză e, soluții nu prea » 9 variante în 16 meciuri în apărarea naționalei României!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.