Handbal

Cristina Neagu semnează noul contract cu CSM București » Ce salariu va avea: „Cristina e pentru noi cum e Messi pentru Barca!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 March 2019

Gabriela Szabo, directorul general de la CSM București, a anunțat azi că formația din Capitală a ajuns la un acord de principiu cu Cristina Neagu (30 de ani) pentru prelungirea contractului scadent în această vară. 

„Mă bucur că-şi doreşte să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca şi cei care performează în străinătate să vină în România. Să ştiţi că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020.

Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare şi probabil va fi şi o conferinţă de presă în care să facem anunţul. Ea îşi doreşte foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune impresarul”, a spus Szabo la Prosport Live.

Cristina Neagu a avut până acum la CSM un salariu de 17.500 de euro lunar, cel mai mare salariu de bugetar din România. Deși impresarul celei supranumite „Messi din handbal” a cerut o creștere de până la 21.000 de euro a remunerației pentru Neagu, Cristina ar fi acceptat să prelungească pe actualul salariu, anunță sursa citată.

„E foarte important şi ca marketing. Ce înseamnă Messi pentru Barcelona sau Cristiano Ronaldo pentru Juventus aşa e şi Cristina pentru noi. E votată al 5 lea an consecutiv ca fiind cea mai bună jucătoare a lumii. Să ai un asemenea sportiv, extrem de valoros, e o mare bucurie pentru noi!” Gabriela Szabo

 Citește și:

Plecare importantă de la CSM București! Paula Ungureanu și-a reziliat contractul: „E momentul să mă îndrept către un alt proiect”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.