Nationala

Ilie Dumitrescu reacționează după excluderea lui Alex Mitriță de la națională: „Dacă nu iei o decizie, vine alt jucător și face la fel”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 martie 2019

Ilie Dumitrescu, fost intrenațional, a reacționat după dezvăluirea că mijlocașul Alex Mitriță, 24 de ani, a fost exclus din naționala României de selecționerul Cosmin Contra.

„Nu știu speța, dar în momentul în care ai un comportament și ieși în decor cu un dialog care pune staff-ul în dificultate trebuie o măsură. Dacă nu iei o decizie cu jucătorul acela, va veni și un alt jucător care să facă la fel. Nu este bine că ești înlocuit la pauză, dar dacă nu te simți confortabil, încerci ca la antrenamente să dai mai mult pentru următorul meci. Dacă nu te-ai antrenat cum trebuie, grupul simte și reacția lui Contra mi se pare normală, dacă lucrurile s-au întâmplat chiar așa

Mitriță este un jucător cu calități foarte bune. Pe mine mă surprinde că nu apar și reușitele la echipa națională. A fost convocat datorită evoluțiilor foarte bune de la Craiova și după transferul lui New York City”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Alexandru Mitriță INTERZIS la națională: „Cât oi fi eu selecționer, tu nu mai joci!” » Motivul real pentru care a fost exclus de Cosmin Contra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.