Handbal

SCM Craiova, furată la Bistrița! A fost arbitrată de același „cuplu” contestat vehement în ultimele două deplasări

FOTO: Facebook @SCM Craiova

Articol de Marian Ursescu  —  Thursday, 28 March 2019

SCM Craiova, deținătoarea Cupei EHF, a pierdut în deplasarea de la Bistrița, scor 24-26. E al treilea meci cu același cuplu de arbitri în deplasare, toate pierdute. După Cisnădie și Zalău, a urmat Bistrița.

Se apropie finalul de campionat, se stabileasc ierarhiile, dar cresc și problemele de arbitraj în Liga Națională. Joi, în etapa a 20-a, la feminin, Gloria Bistrița-SCM Craiova era un meci extrem de important, ambele echipe bătându-se pentru a prinde un loc în cupele europene. Jocul a fost disputat și foarte echilibrat, dar la final, se pare că rezultatul a fost influențat de deciziile celor doi arbitri, Marius Gheorghișor și Marian State.

Sunt același cuplu pe care Craiova l-a contestat vehement după partidele de la Cisnădie (22-25), în etapa a 4-a, și de la Zalău (22-28), în etapa a 11-a.

La Bistrița, Gheorghișor și State au fluierat într-o singură direcție. Au dictat 5 eliminări de două minute pentru oaspete și doar una, în minutul 59.10, pentru gazde! Craiova a avut goluri valabile și mingea a fost scoasă din poartă la 9 metri, infracțiunile de pași au fost dictate într-o singură parte.

Cu această înfrângere, Craiova a coborât pe locul 6 în clasament, cu 27 de puncte, în timp ce Bistrița a urcat pe 4, cu 30 de puncte.

Vezi și: 

SCM Rm. Vâlcea și CSM București și-au câștigat meciurile din etapa cu numărul 19! Dramatismul continuă în Liga Națională de handbal feminin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.