Tenis

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Inexplicabil! Halep a clacat complet după pauza cauzată de ploaia din Miami: a pierdut 9 game-uri la rând

+6 Foto
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a fost eliminată de cehoaica Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 5-7, 1-6, în semifinalele turneului de la Miami.

Prima întrerupere a partidei a venit într-un moment bun pentru Halep, la scorul de 3-3 și două mingi de break în primul set. Jocul s-a reluat după aproximativ 30 de minute, iar lucrurile păreau să decurgă în favoarea româncei. Pliskova a comis o dublă greșeală, Halep și-a consolidat apoi break-ul, distanțându-se la 5-3. 

A urmat o cădere inexplicabilă. Din acel punct, chiar și cu intervenția lui Daniel Dobre, Simona Halep a pierdut 9 game-uri la rând. Raportul punctelor câștigate a fost unul covârșitor în favoarea Karolinei Pliskova, 39-16. Simona a câștigat în primele cinci game-uri din setul doi numai șase puncte!

Halep a refuzat să mai apeleze la ajutorul antrenorului, așteptând, ba chiar grăbind lucrurile spre un deznodământ nedorit. Tot vremea capricioasă i-a mai oferit o șansă, la 5-0 pentru Pliskova în setul secund. 

 

Vezi și: 

Schimbare radicală » Cum a decurs diagolul dintre Daniel Dobre și Halep din finalul primului set

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.