Campionate

VIDEO Gerard Pique show: a râs de Real Madrid când a fost întrebat „De câte ori ai făcut sex luna asta? ” + poveste fabuloasă cu Ibrahimovic: „Am rămas împietriți”

Gerad Pique

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 martie 2019

Gerard Pique, 32 de ani, fundașul Barcelonei și unul dintre cei mai controversați fotbaliști, a fost invitat la emisiunea „La Resistencia” unde a răspuns la mai multe întrebări incomode.

Gerard Pique a fost întrebat de moderatorul emisiunii „Câți bani ai?” și „De câte ori ai făcut sex în ultima lună?” și a oferit un răspuns prin care le-a ironizat pe rivalele Real Madrid și Espanyol.

„Punem la socoteală și meciurile de pe «Bernabeu?» Îmi merge bine la ambele capitole. Ce vrei să știi mai mult? Averea e mai mare decât bugetul lui Espanyol din acest an”, a spus Pique, spre amuzamentul tuturor.

După ce i s-a spus că Espanyol are 57 de milioane de euro bugetul, Pique a replicat zâmbind. „Nu, nu. Este mult mai mult. Am mai mult”.

 

„Avem un grup de Whastapp al echipei. Eu l-am creat pentru a avea o atmosferă bună la lot. Am invitat și persoane la întâmplare. Pe Roncero (n.r. Thomas Roncero, redactorul-șef pe Real Madrid la ziarul As) și pe Alfredo Duro (n.r ziarist spaniol). I-am lăsat o zi sau două, dar nu au spus nimic” Gerard Pique

Poveste cu Zlatan Ibrahimovic

Gerard Pique a vorbit și despre fostul său coleg de la Barcelona, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic. 

„Lui Zlatan cel mai mult îi plac banii. Într-o zi mi-a zis «Nu e important să ai bani». Am rămas toți împietriți, iar el a continuat «Important e să ai foarte mulți bani»”, a adăugat Pique.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.