Handbal

CSM București, echipă galactică! Va putea alinia un „7” stelar după anunțul legat de Cristina Neagu

Cristina Neagu

Articol de Marian Ursescu  —  vineri, 29 martie 2019

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, a dat asigurări că a ajuns la un acord cu Cristina Neagu, starul echipei, care-și va prelungi contractul cu gruparea patronată de Primăria Capitalei.

Dacă Neagu, care a venit în 2017 și care nu va mai juca în acest sezon din cauza accidentări, va semna cu CSM București, campioana României va avea în componență un trio formidabil în primul „7”, care le mai cuprinde pe Nora Mork, considerată unul dintre cei mai buni interi dreapta din lume, dar și pe Andreea Lekic, un centru de mare valoare.  

De altfel, CSM București a anunțat pentru sezonul viitor nu mai puțin de 9 transferuri: Denisa Dedu, Crina Pintea, Gabriela Perianu, Laura Chiper, Nora Mork, Andrea Klikovac, Linnea Torstensson, Carmen Martin și Itana Grbici. 

Astfel, în sezonul viitor, CSM București poate alinia un „7” incredibil, cu care poate lupta pentru câștigarea Ligii Campionilor.

Cum va arăta noul „7” la CSM București:

Portar: Denisa Dedu
Extremă stânga: Iulia Curea
Inter stânga: Cristina Neagu
Centru: Andrea Lekic
Pivot: Crina Pintea
Inter dreapta: Nora Mork
Extremă dreapta: Carmen Martin

22.000 €câștigă Cristina Neagu la CSM București. Clubul urmează să-i asigure același contract și după ce se va parafa noua înțelegere

Citește și:

Cristina Neagu semnează noul contract cu CSM București » Ce salariu va avea: „Cristina e pentru noi cum e Messi pentru Barca!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.