Liga 1

GSP LIVE// Moment fabulos povestit de Cornel Dinu: „Eram la 4:30 dimineața la Snagov, în barcă. Eu și Dumitrache vâsleam și Toma Caragiu țipa din când în când «Activiștilor, treziți-vă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 martie 2019

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor, a povestit la GSP LIVE două întâmplări amuzante din cariera sa de fotbalist.

„Au fost două întâmplări diferite. Eram într-o dimineață în Spania, câștigasem un turneu, și beam Bacardi. La un moment dat am schimbat eu pe o ladă de vin. Era toată echipa la petrecere. Toată lumea la petrecere, toată lumea la meci. Și am văzut piscina și am vrut să fac o baie. Și nu știam dacă e apă sau sticlă”, a declarat Cornel Dinu la GSP LIVE.

Poveste fabuloasă cu Toma Caragiu

Cornel Dinu a povestit și o întâmplare din 1970, de la Snagov, cu actorul Toma Caragiu.

„Eram în 1970, la Snagov. Făceam acolo un cantonament. Aveam o relație bună cu doctorul Viorel Chiriță, care era șef la anumite crescătorii de pui și era foarte bun prieten cu Toma Caragiu. Eram 3-4 jucători și Tomiță dorea să ne cunoscă. Mai ales pe Pârcălab. 

După masa oficială, am rămas  noi, profesioniștii, și am stat la  masă cu vin roșu, fructe, pui. Eram eu, Toma Caragiu, Ion  Pârcălab, «Mopsul» Florea Dumitrache și Constantin Frățilă. Lucescu nu era cu noi, nu făcea
parte din boema noastră. Trebuia să știi să vorbești.

Și îi zice «Băi Pârcălabe, dar urât ești! Cum s-or uita femeile la tine? Am auzit că ai succes la femei. S-au prostit fetele? Urât ești!». Pârcălab avea umor, era inteligent. Nu se supăra.

La un moment dat, Toma a vrut să ne plimbăm cu barca. Aveam relații la cel care se ocupa de ponton și am luat o barcă. Și o frapieră, ca să nu pierdem timpul. Eu și Dumitrache eram la vâsle și Toma se ridica din când în când și zicea «Activiștilor, treziți-vă că am venit cu „Procurorul” și cu „Mopsul”!. Era 4:30 dimineața. Și când am coborât din barcă, pe ponton era o baltă. Și am vrut să sar în ea. Dar am aterizat tot pe ponton.

După aceea l-am culcat pe Tomiță în cameră cu noi. Dimineața a venit antrenorul și ne-a întrebat cine e și i-am răspuns «E ursul, bre! L-am culcat cu noi”, a adăugat Cornel Dinu la GSP LIVE.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.