Liga 1

Dan Petrescu și prima problemă la CFR: „Nu sunt mulțumit de lotul pe care îl am” + decizie importantă: „Vor fi titulari”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 martie 2019

Dan Petrescu (51 de ani) a susținut prima conferință de presă după revenirea la CFR Cluj. 

  • CFR Cluj se va duela, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, sâmbătă, de la ora 21:30.

„Ne-am antrenat forte bine săptămâna asta. În play-off fiecare meci este o finală. Minteuan a reușit cinci victorii la rând, presiunea este pe mine la acest meci. Un egal sau o înfrângere și începe cutremurul. Astra are un lot puternic, are doi golgheteri, pe Alibec și Llullaku. Vor juca în cupele europene”, a declarat Petrescu.

Petrescu nu este mulțumit de lotul pe care îl are și va lua o decizie importantă pentru meciul cu Astra: „Nu este același lot pe care l-am lăsat. Aș fi vrut mai mulți jucători, aș fi vrut să fac două echipe, una în campionat și una în cupă. Cred că voi debuta 2-3 tineri, vor fi chiar titulari, trebuie să am încredere în ei și să le dau șansa să joace la echipa mare”.

REGRETUL LUI PETRESCU

„Bursucul” a reușit să cucerească titlul cu gruparea din Gruia în sezonul trecut. Însă, înainte de a evolua în cupele europene a plecat în China la Guizhou Hengfeng.

„Am suferit când am plecat de la CFR Cluj și nu am jucat în cupele europene. Asta vreau anul acesta, vreau să joc cu CFR în cupele europene”, a mărturisit noul antrenor a lui CFR Cluj.

Desemnat de trei ori cel mai valoros tehnician român al anului, Petrescu le-a mai pregătit pe Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Dinamo Moscova, Al Arabi, Al Nasr şi Guizhou Zhicheng.

„Dacă vine la mine un conducător să îmi dea indicații eu îi spun clar răspunzi tu de meci? Dacă răspunde de rezultat, atunci îl ascult. Eu trebuie să iau toate decizile, legate de tot, de căpitan, de echipa de start, de cantonament etc..” Dan Petresc, antrenor CFR

Citește și:

 GSP LIVE // Cornel Dinu recunoaște: „Am luat bani necinstiți din fotbal” + „M-a sunat George Maior, șeful SRI. Erau la stadion pregătiți să facă arestări”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.