Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Cornel Dinu dezvăluie blatul făcut de Borcea la Dinamo: „A trecut peste mine și Lupescu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 martie 2019

Cornel Dinu, fost antrenor și conducător la Dinamo, a a povestit cum l-a cunoscut pe Cristi Borcea și a dezvăluit un blat făcut de acesta în 1999, la un meci FC Onești - Dinamo 2-4.

Vezi în video dezvăluirea lui Dinu

 

„Pe Borcea mi l-a prezentat finul meu, Cornel Țălnar. Erau prieteni prin anii '80. Și mi l-a prezentat zicând că vrea să fie arbitru. I-am zis «Nu vezi ce față de hoț are?» Eu am fler la oameni. La Dinamo mi l-a adus Cico Dumitrescu (n.r. Amiralul Emil Dumitrescu).

Aveam un meci la Onești, în 1998. Am fost implicat fără să știu un blat. Seara la ora 12 noaptea mi-a spus că ar fi tratat ca Oneștiul să joace mai puțin intens. În momentul acela nu mai conduceam eu. Borcea a trecut peste mine și peste Ionuț Lupescu, pe care l-am adus și care mi-a zis că trebuie să jucăm corect fiecare meci.

Ce puteam să mai fac? I-am zis «Chiar crezi că avem nevoie de asta?» Am bătut cu 4-2. Nu aveam cum să-l dău pe mâna justiției”, a declarat Cornel Dinu la GSP LIVE.

În cronica meciului, semnată atunci de Cătălin Țepelin, acum redactor-șef al Gazetei, era semnalată predarea oneștenilor: „Au redus din diferență, la 0-2 și 1-3, dar nu s-au aventurat să pună piedică liderului. Iar Dinamo nu putea refuza tava pe care Oneștiul îi oferea 3 puncte”.

Vezi  și:

Cornel Dinu, despre Dinamo - Steaua: „Am luat bani necinstiți din fotbal” + „M-a sunat George Maior, șeful SRI. Erau la stadion pregătiți să facă arestări” » Ce s-a întâmplat la meciul Dinamo - Steaua care a decis titlul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.