Stranieri

VIDEO New York City umilită de Toronto FC » Alex Mitriță a fost integralist și a avut două ocazii uriașe

Alexandru Mitriță // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 March 2019

New York City, echipa lui Alex Mitriță, 24 de ani, a fost învinsă categoric de Toronto FC, scor 0-4, în etapa a patra din Conferința de Est din MLS.

Cu Alexandru Mitriță integralist, New York City nu a putut face față celor de la Toronto FC, echipă cu 9 puncte în trei meciuri.

Canadienii au început tare și atacantul Jozy Altidore a deschis scorul în minutul 29. După pauză, tot cei de la Toronto au dominat meciul și au marcat de trei ori.

Cum arată cifrele lui Mitriță în SUA

Alex Mitriță, două ocazii uriașe

Mitriță putea egala chiar în debutul reprizei secunde. În minutul 47 a primit o minge la marginea careului și a șutat cu stângul, de la 14 metri, dar portarul advers a respins în corner. În minutul 51, Mitriță a mai avut o ocazie uriașă. Mingea a ricoșat din bară la român, iar acesta a șutat din prima, de la 11 metri. Portarul Bono a fost pe fază și a respins cu piciorul.

Rătările lui Mitriță s-au răzbunat, iar Toronto FC a majorat scorul. Mijlocașul spaniol Alejandro Pozuelo a înscris de două ori, în minutele 58 și 78, iar Jay Chapman a stabilit scorul final în minutul 83.

După 4 etape, New York City are 3 puncte, având 3 egaluri și o înfrângere. (Clasamentul AICI)

Citește și:

New York, New York » De ce Mitriță a ales mult mai bine ca Nicolae Stanciu: 5 motive pentru care MLS nici nu se compară cu Orientul Mijlociu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.