Tenis

Emil Boc sare în apărarea lui Halep: „Toți tragem în Simona! Oameni buni, e și ea om”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 martie 2019

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, i-a luat apărarea Simonei Halep (2 WTA) în fața criticilor, după ce românca a fost eliminată în semifinale la Miami de Karolina Pliskova (7 WTA), scor 5-7, 1-6.

„În primul rând o felicit pe Simona pentru accederea pe locul 2 mondial din nou! Toți tragem în Simona, e și ea om, înțelegeți? Ține steagul României de atâția amar de ani pe cel mai înalt catarg al lumii, a fost numărul unu mondial timp de un an de zile, s-a bătut pentru România și a câștigat punctele care au adus țara în semifinalele Campionatului Mondial pe echipe la tenis feminin.

Oameni buni, e și ea om! Naomi Osaka a rezistat doar câteva luni, Simona a stat un an și ceva pe locul întâi. Are în suflet România și s-a bătut mai mult ca oricare jucătoare din lume pentru țara ei! Nu e ușor să mergi în toate colțurile lumii și să reprezinți România, eu cred că merită aplauzele și mulțumirile noastre. Nu toate meciurile poți să le câștigi”, a precizat Emil Boc, conform Monitorulcj.ro.

Halep va lua o pauză de trei săptămâni până la semifinala de Fed Cup cu Franța, care va avea loc pe 20 și 21 aprilie. Apoi, va începe sezonul de zgură, unde va juca la Stuttgart, Madrid, Roma și Roland Garros.

Citește și:

SIMONA HALEP // Coincidență sau nu? Detaliul legat de singurele turnee din 2019 la care Simona Halep a avut rezultate bune

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.