Liga 3

FC U Craiova 1948 - Turris Turnu Măgurele 0-1 // VIDEO Game over pentru echipa lui Adrian Mititelu: a pierdut la limită derby-ul și își ia adio de la promovare » Scandal uriaș la final!

+4 Foto
FC U Craiova - Turris Turnu Măgurele 0-1 s-a terminat cu scandal / Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 martie 2019

FC U Craiova 1948 a pierdut derby-ul Seriei a III-a din Liga 3 contra lui Turris-Oltul Turnu Măgurele, scor 0-1, și își ia gândul de la promovarea în liga secundă.

În fața a aproximativ 500 de spectatori, oltenii au făcut un meci modest contra liderului din Liga a 3-a, iar ocaziile de poartă au lipsit cu desăvârșire pe parcursul primelor 45 de minute.

Oltenii s-ar fi apropiat la 3 puncte de lider cu o victorie azi, dar au început dezastruos repriza secundă și au încasat gol de la Turris în minutul 47, când Adrian Voicu a înscris. 

Alb-albaștrii s-au aruncat în atac până la final, dar n-au reușit să destabilizeze apărarea echipei antrenate de Erik Lincar.

La meciul de azi de la Severin, FC U Craiova 1948 nu a beneficiat de sprijinul fanilor de la Peluza Sud 97, care nu vin la meciurile de pe teren propriu în semn de protest că echipa joacă în afara Craiovei.

Turris s-a distanțat la 9 puncte de FC U Craiova, cu 10 etape înainte de finalul campionatului, iar formația finanțată de Adrian Mititelu mai are doar șanse matematice la promovare.

Scandal la final

Fluierul final al partidei i-a găsit pe jucătorii oaspeților celebrând ostentativ victoria pe gazon, iar tensiunile au escaladat imediat. Au început să zboare scaune dinspre Tribuna I, iar între fotbaliștii celor două echipe s-a iscat o bătaie generală. 

Imagini video cu ce s-a întâmplat după fluierul final, AICI!

VIDEO » FC U Craiova 1948 -  Turris TURRIS TURNU MĂGURELE 0-1

Mai jos este meciul integral: golul e la 1:06:10, iar scandalul de la final în ultimele 20 de secunde ale video-ului.

FC U Craiova 1948: Chindriș - Negru, Dănănae, M.Avram, Grecu - Keita, Tănase, Ciucă, Răducanu - Bălan, Codoban
Rezerve: Enache, Moț, A.Avram, Zimta, Suciu, Cristiu, Raicea
Antrenor: Adrian Filip

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.