Liga 1

CFR CLUJ - ASTRA 1-0 // FOTO Asistență JENANTĂ în Gruia la revenirea lui Dan Petrescu! Săgeți din partea galeriei + Reacția antrenorului: „Eram sigur”

+2 Foto
Tribunele arenei din „Gruia” au fost mai mult goale la revenirea lui Petrescu

Articol de Raymond Füstös  —  sâmbătă, 30 martie 2019

Partida dintre CFR și Astra Giurgiu, 1-0, a fost  prima pentru Dan Petrescu de la revenire. Totuși, suporterii ardelenilor nu s-au îngrămădit să vină la stadion. Dimpotrivă, tribunele din „Gruia” au fost mai mult goale. 

N-au fost mai mult de 3.000 de oameni să susțină liderul și totodată campioana en titre din Liga 1 la partida cu Astra.

O asistență foarte slabă, dat fiind contextul în care s-a jucat meciul. Mai mult, prima scandare a galeriei ceferiste a fost la adresa fostului antrenor, Alin Minteuan: fanii din Gruia i-au strigat numele de mai multe ori.

Întrebat ieri, la conferința de presă, despre faptul că fanii îi reproșează că vine să culeagă laurii succesului, Dan Petrescu n-a ezitat să răspundă:

Eram sigur de această întrebare și sunt conștient de asta. De două-trei luni sunt curtat, nu am vrut să vin, dar insistențele au fost foarte mari, s-au rugat conducătorii de mine. Le-am spus că este foarte greu să vin, pentru că orice s-ar întâmpla în afară să câștigăm, eu o să fiu vinovat. E clar că meritul este al foștilor antrenori, eu nu am niciun merit, chiar dacă o mare parte din jucători au fost aduși și antrenați un an de mine. Voi fi judecat sigur în funcție de rezultate".

VEZI ȘI:

Revenire gri, dar cu succes pentru Dan Petrescu la CFR! Campioana bate Astra, 1-0, iar „Bursucul” ajunge la 100 de victorii în Liga 1

Programul complet al etapei - AICI

Clasamentul în timp real - AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.