Liga 3

FC U CRAIOVA 1948 - TURRIS TURNU MĂGURELE 0-1 // VIDEO Scandal de proporții la vestiare! Erik Lincar ar fi fost BĂTUT de antrenorii echipei lui Mititelu: „M-au urmărit și m-au luat la pumni!”

Finalul meciului FC U Craiova - Turris 0-1 a fost umbrit de incidente / Captură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 30 March 2019

FC U Craiova 1948 a pierdut azi duelul cu Turris Turnu Măgurele din Liga 3, scor 0-1 (gol Adrian Voicu, 47), iar formația patronată de Adrian Mititelu și-a periclitat aproape în totalitate șansele la promovarea în liga secundă.

Erik Lincar, antrenor la Turris și fost jucător la Steaua, a declarat după meci că ar fi fost bătut la vestiare de Adrian Filip și Valentin David, antrenorul principal, respectiv antrenorul cu portarii de la FC U Craiova 1948.

Scandalul a izbucnit după ce Lincar s-a bucurat ostentativ în fața spectatorilor olteni, în silul lui Diego Simeone, după fluierul final. 

„Aveam un pariu cu președintele meu că o să câștigăm. M-am bucurat, normal, dar nu știu cum a interpretat lumea. Domnul Mădălin Ciucă (n.r -jucător și oficial la FC U Craiova) a venit și m-a luat de gât la final. Poate la nervi, era supărat.

Dar ce m-a deranjat este că, după ce am fugit de frică, antrenorii de la Craiova m-au urmărit și, neavând cheia de vestiar, m-au prins și m-au luat la pumni. Nu cred că asta este imaginea echipei domnului Mititelu. Este vorba despre domnii antrenori Valentin David (n.r - antrenor cu portarii) și Adrian Filip (n.r - antrenor principal).

Noroc că m-am eschivat și am reusit să evit niște pumni și picioare, dar voi merge mâine la doctor, am dureri groaznice în zona spatelui. Le-am zis domnilor arbitri ce-am pățit, dar ei au spus că n-au văzut. Pe Ciucă l-au văzut și i-au oprit carnetul de joc”, a declarat Erik Lincar, potrivit TV Digi Sport.

Imagini video cu ce s-a întâmplat după fluierul final, AICI!

SCANDAL LA FINAL

Fluierul final al partidei i-a găsit pe jucătorii oaspeților celebrând ostentativ victoria pe gazon, iar tensiunile au escaladat imediat. Au început să zboare scaune dinspre Tribuna I, iar între fotbaliștii celor două echipe s-a iscat o bătaie generală.

Mai jos este meciul integral: golul e la 1:06:10, iar scandalul de la final în ultimele 20 de secunde ale video-ului.

Vezi și:VIDEO Game-over pentru echipa lui Adrian Mititelu: a pierdut la limită derby-ul și își ia adio de la promovare » Scandal uriaș la final!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.