Stranieri

NEW YORK CITY // VIDEO Concurență pentru Alexandru Mitriță » Newyorkezii l-au transferat pe Heber dos Santos, brazilianul care îi poate lua locul românului în primul „11”

Alexandru Mitriță și Heber dos Santos, în cantonamentul lui New York City // Sursă foto: Twitter New York City

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 martie 2019

Oficialii lui New York City, echipa la care evoluează Alexandru Mitriță, 23 de ani, nu sunt prea mulțumiți de startul modest de sezon - trei egaluri și o înfrângere - și au decis întărirea echipei. Americanii s-au înțeles cu Heber dos Santos (27 de ani).

Brazilianul s-a transferat la New York City de la Rijeka, din Croația, și i-a costat pe americani nu mai puțin de 2,5 milioane de euro. Heber a fost deja prezentat la New York City, iar clubul i-a dedicat, la fel cum s-a întâmplat și cu Mitriță, un videoclip special pe contul de Twitter.

Interesant este că Heber dos Santos evoluează chiar pe postul lui Alexandru Mitriță, cel de mijlocaș ofensiv, iar poziția românului în echipa de start ar putea fi amenințată de brazilian.

Cum arată cifrele lui Mitriță în SUA

3.800.000 €e cota de piață a lui Heber dos Santos, al doilea cel mai valoros jucător din lotul lui New York City. Mitriță e lider la acest capitol, el fiind cotat la 6 milioane de euro. 

Vezi și: VIDEO New York City umilită de Toronto FC » Alex Mitriță a fost integralist și a avut două ocazii uriașe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.