Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // FOTO + VIDEO Ovidiu Hațegan, două greșeli IMPORTANTE în derby » Verdictul specialistului: două goluri au fost neregulamentare!

+2 Foto
Faza golului lui Dennis Man // Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 martie 2019

Prima repriză incendiară a meciului FCSB - CS U Craiova, încehiat 3-2, a adus și două greșeli de arbitraj, identificate la pauză de fostul mare arbitru Ion Crăciunescu. 

Acesta și-a exprimat opinia cu privire la două faze tensionate, ajungând la concluzia că golurile lui Dennis Man și Alexandru Cicâldău au fost, de fapt, neregulamentare!

Prima fază controversată s-a petrecut în minutul 30, când Dennis Man a înscris golul secund al steliștilor, cel de 2-1. Mingea a ajuns la el în urma unui carambol, iar Ion Crăciunescu a declarat la pauză, la TV Digi Sport, că golul a fost înscris dintr-o pozție de ofsaid!

Hațegan a fost cel care a decis validarea golului, după ce asistentul Octavian Șovre a oscilat între a ridica sau nu fanionul. 

Fault în atac la Cicâldău

Neregulamentar a fost, în opinia lui Crăciunescu, și golul egalizator al lui Cicâldău. Acesta a înscris golul de 2-2 în prelungirile primei reprize, după o fază în care reluările TV arată că l-a doborât pe Romario Benzar. 

VIDEO cu cele două faze

Greleală mare și în repriza secundă

A urmat apoi o altă eroare mare: golul lui Romario Benzar din minutul 54 a fost anulat inexplicabil pentru un ofsaid inexistent - Detalii, AICI

Vezi aici toate detaliile de la FCSB - CS U Craiova

Vezi și: FOTO + VIDEO Atmosferă încinsă la derby: nervi, fumigene și culoare + ultrașii steliști l-au atacat pe Gică Craioveanu » Cele mai tari imagini

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.