Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // FOTO + VIDEO Eroare URIAȘĂ! Golul roș-albaștrilor, anulat complet aiurea!

+4 Foto
Hațegan i-a enervat pe steliști

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 March 2019

FCSB a învins-o pe CS U Craiova cu 3-2 în derby-ul etapei a treia din play-off. Harlem Gnohere a înscris golul victoriei roș-albaștrilor, care au izbucnit în minutul 54, după ce Hațegan a anulat inexplicabil golul lui Benzar. 

Repriza secundă a meciului FCSB - CS U Craiova a debutat incendiar, iar FCSB a marcat golul trei în minutul 54, prin Romario Benzar. Inițial, golul a fost validat, dar mai apoi Hațegan s-a consultat cu asistentul Sebastian Gheorghe și a decis anularea reușitei steliștilor.

Roș-albaștrii începuseră excelent repriza secundă și reușiseră rapid golul prin care treceau în avantaj. Benzar a punctat după o învălmășeală generală în careul Craiovei, iar arbitrul a dictat reluarea partidei de la centru.

După câteva zeci de secunde, Hațegan s-a întors asupra deciziei după ce s-a consultat cu asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe. Ei au luat decizia de a anula golul pentru un ipotetic ofsaid, însă reluările TV au arătat că decizia luată a fost una eronată!

"Băi, ne iei la mișto?!?" s-a putut citi pe buzele lui Man, Benzar și Pintilii, cei care protestau vehement lângă Hațegan. 

Hora pasează în dreapta. Nici Gnohere, nici Benzar (care vine din spate!) nu sunt în ofsaid. Dar Hațegan anulează golul pe semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe

Hațegan și brigada sa au greșit și la două goluri din prima repriză - Detalii pe larg, AICI!

VIDEO cu faza

Urmărește AICI partida FCSB - CS U Craiova !

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.