Liga 1

"Să fim şmecheri"

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Cristian Silvăşan ştie ce-i trebuie lui "U" să se salveze

- Cristi, aţi dominat UTA, dar n-aţi reuşit decît o remiză.

- Ne doream mult victoria asta, ca să urcăm în clasament şi să devenim mai încrezători că ne putem salva de la retrogradare. Aşa, sîntem mai rezervaţi puţin. Cred că avem 50 la sută şanse să ne salvăm.

- Ce v-a lipsit cu UTA?
- Nu e posibil să conducem de două ori şi să nu putem lua trei puncte. Mai ales că am dominat aproape total. Au fost două centrări în careul nostru, una din fază fixă, la care n-am răspuns cum trebuia. Trebuie să devenim o echipă mai matură, care să ştie să ţină de rezultat, să fim mai hoţi, mai şmecheri, cînd avem avantaj pe tabelă.

- E adevărat că n-ai vrut să intri în cantonament fiindcă antrenorul nu ţi-a garantat locul de titular?
- Nu e adevărat. Nu a fost vina domnului antrenor. Nu trebuie să-mi garanteze nimeni postul de titular. Trag de mine la antrenamente şi antrenorul decide dacă intru sau nu. Stau rezerve jucători de 5-6 milioane de euro şi nu stau eu? Am avut nişte probleme personale, le-am rezolvat şi apoi am intrat în cantonament. Cei care mă cunosc ştiu cît îmi doream să joc împotriva Aradului.

- Are legătură cu faptul că ai fost fotbalistul lui Poli Timişoara?
- Normal, eu poate simt altfel un meci cu UTA. Aşa am fost crescut de la 19 ani. Poate că nu mai conta nici o partidă în afara celor cu Aradul şi Dinamo. Îmi pare rău că n-am putut să rămîn pînă la final în teren. Am primit o lovitură puternică în gambă şi am făcut o contractură. Sper să revin la antrenamente în 2-3 zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.