Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // VIDEO Nicușor Bancu și Cicâldău continuă să creadă în visul suprem:  „Vom lupta până la sfârșit pentru titlu”

Nicușor și Bancu au înscris pentru Craiova, dar golurile lor nu au fost de ajuns // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 martie 2019

Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău, marcatorii celor două goluri ale Craiovei din înfrângerea cu FCSB, 2-3, continuă să creadă în titlu în ciuda faptului că oltenii sunt acum la 7 puncte distanță de liderul CFR Cluj. 

 „Din păcate, am pierdut iar. Trebuie să ne gândim acum la următorul meci, cel din Cupa României cu Viitorul. Mai sunt șanse matematice și la titlu și vom lupta până la sfârșit. E greu să câștigi când primești trei goluri. Au fost greșeli pe faza de apărare, dar cred că ne-am descurcat onorabil în atac.

Avem șanse mai mari să câștigăm Cupa României, dar nu ne dăm bătuți nici în campionat” a spus Nicușor Bancu, la Look Sport. 

Cicâldău: „Lupta nu s-a terminat”

Mijlocașul Alexandru Cicâldău a înscris golul doi, cel prin care oltenii au restabilit egalitatea. La finalul meciului, acesta a părut extrem de supărat, dar spune că are în continuare încredere că echipa lui poate câștiga titlul. 

„Cele două goluri nu au fost de ajuns, dar lupta nu s-a terminat. Suntem o echipă, nu trebuie să aruncăm vina asupra cuiva. Am atacat non-stop în ultimele minute, dar asta este. Mai avem și Cupa, dar credem și în campionat, chiar dacă sunt 7 puncte distanță”, a spus și Alexandru Cicâldău, la TV Telekom Sport.  

Victoria e una vitală pentru FCSB, cele trei puncte menținându-i pe roș-albaștri în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj. De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu sunt acum infime. (Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.