Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 Romario Benzar despre dialogul pe care l-a avut cu Hațegan pe teren: „Nu pot să-mi explic”

Hațegan a enervat pe toată lumea în derby // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 martie 2019

Ovidiu Hațegan a greșit flagrant în FCSB - CS U Craiova 3-2, luând 3 decizii greșite în situații limită. El a anulat în minutul 54 un gol perfect valabil reușit de Romario Benzar, care a explicat la final discuția pe care a avut-o la acea fază cu arbitrul de centru. 

„M-am bucurat vreo două minute, crainicul a anunțat golul. Apoi am văzut fanionul ridicat, iar Hațegan mi-a spus că a fost ofsaid la mine, dar n-avea cum să fie așa, eu am venit din spate! Nu pot să-mi explic! S-au făcut multe greșeli, dar important e că la sfârșit am ieșit câștigători”, a spus Romario Benzar, la Look Sport. 

Hațegan și asistentul, greșeală imensă

Faza incriminată: Man a verticalizat spre Hora, acesta i-a pasat lui Benzar, care a înscris pe lângă Pigliacelli. Hațegan a dictat reluarea partidei de la centru, dar după câteva zeci de secunde a revenit după ce s-a consultat cu asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe. Ei au luat decizia de a anula golul pentru un ipotetic ofsaid. Reluările TV au arătat că decizia luată a fost una complet eronată!

 

Hora pasează în dreapta. Nici Gnohere, nici Benzar (care vine din spate!) nu sunt în ofsaid. Dar Hațegan anulează golul pe semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe

Până la urmăm, FCSB a mai punctat o dată și s-a terminat 3-2. Victoria e una vitală pentru roș-albaștri, menținându-i în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu au scăzut serios. (Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește aici cronica partidei FCSB - CS U Craiova 3-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.