Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Basarab Panduru și Gabi Balint, necruțători cu oltenii: „N-au echipă de primele două locuri! Am spus vreodată altceva?”

FCSB - CS U Craiova 3-2 // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 March 2019

CS U Craiova a pierdut un nou derby, oltenii fiind învinși de FCSB, 2-3, într-un deznodământ identic meciului din finalul sezonului regulat, când roș-albaștrii s-au impus cu același scor.

Basarab Panduru și Gabi Balint consideră că CS U Craiova nu are forța necesară pentru a fi implicată în lupta la titlu.

„Am spus eu vreodată că cei de la Craiova au șanse la titlu? N-au echipă de primele două locuri! Primul „11” al Stelei e mai bun decât cel al Craiovei, s-a văzut asta”, a declarat Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

De aceeași părere a fost și Gabi Balint, aflat în studioul TV Digi Sport: „Cred că rezultatul a fost meritat. Craiova atât poate în momentul de față”, a spus fostul mare jucător al Stelei.

Calcule la titlu

Victoria e una vitală pentru FCSB, cele trei puncte menținându-i pe roș-albaștri în lupta la titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

De partea cealaltă, Craiova e pe 3, cu 29 de puncte, iar șansele oltenilor la titlu sunt acum infime. (Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește aici cronica partidei FCSB - CS U Craiova 3-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.