Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // VIDEO MM Stoica, un car de nervi după meci: „Până nu avem VAR în România, noi nu avem nicio șansă la titlu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 martie 2019

Mihai Stoica (53 de ani), directorul sportiv al lui FCSB, a fost extrem de nemulțumit de arbitrajul lui Ovidiu Hațegan în meciul FCSB-Craiova, 3-2.

„4-2 pentru noi, așa trebuia să fie. Dacă îi avem pe Hațegan și Colțescu nu mai avem nevoie de VAR, nu? Ce să vedeți, a fost gol valabil! Nu poți să conduci normal când e egal pe tabelă, iar când conduce FCSB nu mai arbitrezi cum trebuie. Fault la Planici, nesancționat, păi, ce facem? Ce șanse avem când mergem la Cluj?

Este inadmisibil așa ceva, până nu va fi VAR în România noi nu avem nicio șansă, pierdem titlul, se duce iar! Ne facem și de râs, ne bucurăm ca proștii la goluri. Cu atitudinea pe care o avem astăzi putem să batem pe oricine, dar cu arbitrajul ăsta nu”, a declarat Stoica după meci.

Oficialul roș-albaștrilor a lăudat doi jucători: „Morais și Benzar, meci senzațional”.

Prin cele trei puncte câștigate azi, roș-albaștrii se mențin în lupta pentru titlu. FCSB a acumulat 31 de puncte și a urcat pe 2, la cinci lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

 Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1

Citește și:

 FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 Romario Benzar despre dialogul pe care l-a avut cu Hațegan pe teren: „Nu pot să-mi explic”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.