Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Gigi Becali a răbufnit la miezul nopții: „Am cerut arbitri străini, altfel n-avem șanse la titlu!”

Gigi Becali // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 March 2019

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat după meciul cu CS U Craiova, câștigat cu 3-2, că a solicitat arbitri străini în Liga 1. Latifundiarul recurge la această decizie după greșelile lui Ovidiu Hațegan din derby-ul de duminică seara. 

„Dacă luăm arbitri străini, avem șanse la titlu. Altfel nu avem șanse. Am cerut arbitri străini!

Nu se poate să se ia o asemenea decizie (n.r - golul anulat de Hațegan lui Benzar) Înseamnă că e ceva la mijloc. Noi nici măcar nu știm ce a fost la acea fază! Vrem să știm ce a fost, atât! Mi-e și frică s-o spun, dar jocurile par făcute pentru ca CFR să câștige campionatul”, a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

HAȚEGAN ȘI ASISTENTUL, GREȘEALĂ IMENSĂ

Faza incriminată: Man a verticalizat spre Hora, acesta i-a pasat lui Benzar, care a înscris pe lângă Pigliacelli. Hațegan a dictat reluarea partidei de la centru, dar după câteva zeci de secunde a revenit după ce s-a consultat cu asistentul de pe acea parte, Sebastian Gheorghe. Ei au luat decizia de a anula golul pentru un ipotetic ofsaid. Reluările TV au arătat că decizia luată a fost una complet eronată!

Hora pasează în dreapta. Nici Gnohere, nici Benzar (care vine din spate!) nu sunt în ofsaid. Dar Hațegan anulează golul pe semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe

Hațegan a greșit și în prima repriză, validând eronat două goluri, unul de fiecare parte - Detalii, AICI!

Vezi și: Romario Benzar despre dialogul pe care l-a avut cu Hațegan pe teren: „Nu pot să-mi explic”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.