Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Marius Bilașco, replică după ieșirea lui Mihai Stoica la adresa arbitrilor: „Aceeași piesă de teatru pe care am văzut-o de atâtea ori”

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 aprilie 2019

Mihai Stoica a avut o ieșire dură la adresa arbitrajului românesc, după victoria obținută de FCSB contra celor de la CS U Craiova, scor 3-2. Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a oferit replica.

  • Directorul sportiv al celor de la FCSB s-a legat de golul anulat eronat de brigada care l-a avut la centru pe Ovidiu Hațegan (). 

„Nu am înțeles ce treabă avea CFR Cluj. Dacă era vreo echipa avantajată, era cea din meciul respectiv. Mihai Stoica pune aceeași presiune, e aceeași piesă de teatru pe care am văzut-o de-atâtea ori. Știm cum e, vrea să mute presiunea, nu e nimic nou.

Anunț important al lui Gigi Becali » FCSB a făcut două cereri IMPORTANTE: „Vă rugăm respectuos, vrem să știm”

Vrea să pună presiune pe arbitrul de la CS U Craiova - CFR Cluj. Știți foarte bine care e părerea lor despre arbitrii din România. Noi suntem de acord și cu VAR și cu tot ce vor ei. Dacă vin arbitri de top din primele cinci campionate ale Europei, suntem de acord. Cu ce sunt mai presus cei din Serbia sau Bulgaria decât ai noștri?”, a declarat Bilașco la TV Telekom Sport.

Vezi AICI clasamentul actualizat din play-off și statistici detaliate

Citește și: 

Becali a răbufnit: „Am cerut arbitri străini, altfel n-avem șanse la titlu!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.