Liga 1

Noi dezvăluiri despre împrumutul FCSB-ului către Astra » Gigi Becali: „Am luat banii cu dobândă”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 April 2019

Gigi Becali a ținut să facă noi referiri la împrumutul pe care l-a făcut Astrei Giurgiu. Pe lângă faptul că a anunțat că banii au fost returnați, patronul FCSB a dezvăluit că pentru acei bani împrumutați a existat dobândă.

Toate împrumuturile au fost date cu dobândă. Cea mai mare din câte se putea. Am luat banii, dar i-am luat cu dobândă. 20% pe an e dobânda, noi am luat pentru 3 sau 4 luni câteva mii de euro. Am dat cu dobândă, credeți-mă!, tocmai pentru a nu exista discuții”, a zi Gigi Becali la TV Digi Sport.

Meciul Astra- FCSB, scor 0-2, a ajuns la Comisia de Disciplină. Motivul: contextul straniu al partidei din etapa trecută, cu FCSB creditor al adversarului. Gazeta a dezvăluit în urmă cu o lună existența unui împrumut de 300.000 de euro din partea bucureștenilor către giurgiuveni. Ziarul a publicat recent documente legate de alte două credite. FCSB i-a mai transferat clubului de la Dunăre 300.000 de euro o dată plus încă 100.000 de euro. În total, 1,7 milioane de euro cu care învingătoarea o împrumutase pe învinsă înaintea partidei!

INCREDIBIL! Gigi Becali, finanțator principal la Astra. Gazeta a descoperit alte împrumuturi pe ascuns către echipa suspectată că a blătuit meciul cu FCSB

LPF GIREAZĂ, FRF INVESTIGHEAZĂ

Instituțiile care conduc prima ligă de fotbal se bat cap în cap în cazul acesta. Liga a înregistrat creanța FCSB și a fost chiar parte în afacere, din moment ce LPF urma să vireze către clubul lui Becali banii pe care Astra îi datora lui Gigi. Ligii Profesioniste nu i s-a părut, așadar, nimic în neregulă. Federația contrazice judecata asta, s-a sesizat și a trimis cazul către Comisia de Disciplină.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Veste-șoc: FRF anchetează Astra și FCSB! Totul s-a făcut la inițiativa Craiovei: „Gigi Becali încalcă integritatea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.