Liga 1

POLI IAȘI - GAZ METAN 1-2 // Directorul general Horia Sabo dă vina pe Flavius Stoican și Adrian Ambrosie: „Nepregătiți și fără strategie” 

Horia Sabo a intrat în concediu medical după ce Ambrosie a vrut să-l dea afară din club

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 01 aprilie 2019

Directorul general Horia Sabo, aflat în litigiu cu Comitetul Director, îi învinuiește pe antrenorul Flavius Stoican și pe președintele Adrian Ambrosie pentru jocul dezastruos al echipei și managementul defectuos.

A fost de ajuns un nou eșec, 1-2 cu Gaz Metan, pentru ca atmosfera să se inflameze iarăși la Iași. Aflat în litigiu cu clubul, după ce i s-au limitat atribuțiile, directorul general Horia Sabo a pus tunurile pe antrenorul Flavius Stoican și pe președintele executiv Adrian Ambrosie, cei care conduc efectiv clubul.

A făcut apel

"Totul s-a degradat de la începutul iernii, când am plecat: jocul, terenul, atmosfera. Și asta pentru că nu mai există management", susține omul de afaceri băimărean, care tocmai a depus apel după ce a pierdut prima rundă a procesului cu Comitetul Director, în care a solicitat instanței să fie repus în drepturi.

"Niciodată primii la minge"

Sabo îi reproșează antrenorului Flavius Stoican lipsa unei strategii, "n-am văzut atacuri coordonate, toate mingile sunt aruncate în zona careului advers, doar, doar o intra vreuna în poartă", dar și pregătirea fizică precară a jucătorilor: "Niciodată nu sunt primii la minge, nu au detentă, parcă le lipsește forța de a se impune în dueluri. Sanoh e umbra jucătorului din prima parte a campionatului".

"Nimic nu merge"

Deși îi plac portarul Mino și Burlacu, "cu o pregătire mai bună, are perspective", directorul general consideră că, pe ansamblu, duoul Stoican - Ambrosie a făcut transferuri proaste în mercato de iarnă: "Au plecat jucători buni, precum Flores și Cristea, însă ce s-a pus în locul lor nu e de calitate. Poli n-are apărare, n-are mijloc, n-are atac. În rest, toate sunt bune".

Ambrosie replică: "E vina lui Sabo!"

Președintele executiv Adrian Ambrosie respinge vehement acuzele directorului general. El îl consideră vinovat mai degrabă pe omul de afaceri băimărean: "Lipsa banilor, pe care Horia Sabo s-a obligat să-i aducă în calitate de finanțator, la care s-au adăugat cheltuielile cu acesta și cu ineficienta sa echipă de management, se reflectă în situația actuală a clubului și a echipei".

"Am citit că Ambrosie mă invită la serviciu. Îl cred, e nevoie de acțiune acolo pentru a relansa clubul. Trebuie scos din deriva în care a intrat"
Horia Sabo, director general Poli Iași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.