Stranieri

VIDEO+FOTO Gest surprinzător al fanilor lui Hapoel Haifa pentru Gabi Tamaș! Ce s-a întâmplat în fața casei românului și la stadion

+4 Foto
Gabriel Tamaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 aprilie 2019

Gabi Tamaș, 35 de ani, a fost așteptat cu brațele deschise de suporterii lui Hapoel Haifa, care i-au pregătit o surpriză imensă după ce a fost eliberat din arestul poliției și trimis în arest la domiciliu.

Aceștia au venit în fața balconului apartamentului internaționalului român pentru a se bucura împreună de decizia primită azi.

Tamaș a fost foarte emoționat de gestul surprinzător al fanilor, care au aprins torțe și artificii în stradă. A făcut un gest prin care și-a arătat atașamentul față de ei și de clubul Hapoel Haifa, un semn spre inimă.

Colegii au purtat tricouri pentru el

Coechipierii i-au simțit lipsa și au purtat tricouri cu o inimă, inițialele și numărul lui de pe tricou, iar fanii au ridicat pancarte asemănătoare în minutul 30 al meciului cu Hapoel Tel Aviv, 0-0 final.

  • Gabi Tamaș, fundașul de 35 de ani al lui Hapoel Haifa, a fost eliberat astăzi din arestul poliției, după ce a fost închis timp de 7 zile pentru că a fost prins beat la volan, conducând cu o viteză de 205 km/h. Tamaș rămâne sub arest la domiciliu, cu interdicția de a părăsi Israelul. Avocații se străduiesc să-l readucă la antrenamentele lui Hapoel Haifa cât mai curând.

VIDEO din fața locuinței lui Tamaș și din balcon:

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Pe cine a sunat Gabi Tamaș imediat cum a ieșit de la Poliție » Ce se va întâmpla cu fundașul român + Mesajul fanilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.