Liga 1

SEPSI - VIITORUL 0-0 // Eugen Neagoe a evidențiat părțile bune ale remizei contra lui Gică Hagi: „Sper ca punctul ăsta să ne trezească și să batem FCSB!”

Eugen Neagoe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 aprilie 2019

Sepsi și Viitorul au remizat în ultimul meci al etapei cu numărul 3 din play-off, scor 0-0. Antrenorul Eugen Neagoe a extras părțile bune ale partidei.

„Am făcut un joc modest, foarte modest. Rezultatul de pe tabelă e cel corect. Asta e situația. Îmbucurător e că nu am primit gol și că am luat primul punct în play-off.

Avem mai mulți jucători cu probleme, dar am câștigat jocuri importante și fără un atacant, cu Craiova, FCSB, Viitorul, cu Tandia folosit vârf. Din păcate, astăzi am jucat tare modest.

Chiar am discutat astăzi la ședință și am ghicit exact primul «11» al Viitorului. Nu ne-a surprins Gică, dar noi nu am jucat ce ce trebuia și ce am mai demonstrat că putem.

Sper să fie un început punctul din această seară. Sper să ne trezim. Ne dorim să câștigăm etapa viitoare, cu FCSB. I-am bătut aici, am marcat 4 goluri, dar atunci am avut o atitudine extraordinară”, a declarat Neagoe pentru Look Sport.

Vezi și: 

Punctul rezervelor » Cu gândul la semifinala de Cupă, Gică Hagi obține o remiză prețioasă în play-off! Cum arată acum clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.