Campionate

VILLARREAL - BARCELONA 4-4 // VIDEO+FOTO Thriller pe El Madrigal! „Submarinul galben” conducea cu 4-2 în minutul 90, dar totul s-a schimbat la ultimele faze

+6 Foto
Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 aprilie 2019

Partida dintre Villarreal și Barcelona, scor 4-4, din etapa a 30-a, a fost una nebună de-a dreptul. Catalnii au condus cu 2-0 după 16 minute, dar „submarinul galben” a revenit incredibil și în minutul 90 aveau 4-2.

Coutinho (12) și Malcom (16) aveau să puncteze rapid de două ori în startul partidei și meciul părea că se îndreaptă spre o victorie a trupei lui Ernesto Valverde.

Lucrurile n-au stat însă așa! Chukwueze micșora diferența în minutul 23, iar imediat după pauză Ekambi a egalat situația pe tabela de marcaj.

Valverde a sesizat pericolul unui eșec și l-a trimis în teren și pe Lionel Messi, care a intrat în locul lui Coutinho. Dar intrarea argentinianului n-a schimbat cu nimic jocul în perioada imediat următoare, ba din contră Villarreal a mai punctat o dată prin Iborra (62). Bacca (80) a dus scorul la 4-2.

Spiritele s-au încins în minutul 86, când Alvaro l-a lovit într-un mod grosolan pe Suarez și a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat. Cu un om în plus, Barcelona a punctat mai întâi prin Messi (90), care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri.

Gruparea blaugrana a dat lovitura în ultimul minut al prelungirilor, când Suarez a punctat pentru un 4-4 epic. 

Catalanii rămân pe primul loc, cu 70 de puncte, la 8 lungimi peste urmăritoarea Atletico Madrid. Real Madrid are 57 de puncte și un meci mai puțin. Villarreal are 30 de puncte și e pe locul 17.

Villarreal - Barcelona 4-4Chukwueze '23, Ekambi '50, Iborra '62, Bacca '80 / Coutinho '12, Malcom '16, Messi '90, Suarez '90+4

Vezi AICI cele mai importante statistici

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Echipele de start:

Villarreal: Asenjo - Alvaro, Mori, Ruiz - Mario Gaspar, Morlanes, Cazorla, Alfonso - Chukwueze, Iborra - Ekambi
Rezerve: Bacca, Bonera, Caseres, Fernandez, Martin, Quintilla, Raba

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Umtiti, Lenglet, Alba - Vidal, Busquets, Arthur - Malcom, Suarez, Coutinho
Rezerve: Pena, Pique, Rakitic, Semedo, Messi, Boateng, Alena

Vezi AICI clasamentul din La Liga

 

 

Programul complet al etapei din Spania - AICI

21de victorii are Barca în acest sezon de La Liga, 6 egaluri și 2 înfrângeri

Citește și:

Leo Messi a egalat un record deținut de Iker Casillas » Reacția portarului: „Aș fi preferat să o facă cineva de la Real Madrid”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.