Liga 1

Gigi Becali, fără menajamente: „Mircea Rednic nu e dobitoc să facă așa ceva!”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 April 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Rednic să preia clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță, după dezvăluirile de azi din Gazeta Sporturilor

„Hai să vă spun ceva. Ca să ții un club ca Dinamo ai nevoie de 30-40 de milioane de euro pentru a putea pierde 3-4 milioane. Dacă ai 7 milioane, nu poți să pierzi 3-4 milioane.

Rednic cred că are 6-7 milioane de euro și nu își poate permite să piardă atâția bani. Rednic nu e nebun și nu e prost. Ce, e dobitoc să bage bani la Dinamo? Niciodată! Nu, nu aduce pe nimeni lângă el.

Nu mai bagă nimeni bani la Dinamo. Știți de ce? E greu să te bați cu Becali. Toată lumea din fotbal e în faliment sau pierde bani. Doar eu sunt pe plus. A vrut Dumnezeu să mă apere. Eu am strategii de viitor, pentru următorii 5-6. Le fac de acum. Risc campionatul și bag tineri ca să câștig bani”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

EXCLUSIV Ajuns la capătul răbdării, Ionuț Negoiță se roagă de Rednic: „Mircea, ia clubul acum! Ți-l dau și în rate!” » Cine va fi patron în acte + cine finanțează afacerea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.