Liga 1

FCSB - CSU CRAIOVA 3-2 // Cornel Dinu îl face praf pe Devis Mangia: „Fanii olteni, săracii, sunt păcăliți total!”

Cornel Dinu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 aprilie 2019

Cornel Dinu a vorbit despre victoria celor de la FCSB cu CSU Craiova, 3-2, și l-a criticat dur pe antrenorul italienilor, Devis Mangia, căruia i-a reproșat organizarea defensivă.

„Fanii Craiovei, săracii, sunt păcăliţi total. Ei au sentimentul ăsta de respect, de iubire, de dorinţă, iar Craiova în teren nu le dă nimic. Mangia a avut un bum la început, cu aşezarea zonală, cu principiile pe care italienii le ştiu foarte bine, dar dacă stai şi te gândeşti, per total, Mangia nu are nicio treabă cu fotbalul italian.

Când nu te pricepi la jucători şi joci cu Kelic, cu Ferreira, cu «Decor» ăsta în partea dreaptă (n.r. Donkor), joci cu Acka, cu jumătatea asta de geamie (n.r. lăcaș de cult la musulmani), atunci e nenorocire! E dezastru!

Trebuie să îi spui, «Domne, matale vii din catenacio? Ştii ce e fotbalul defensiv italian? Matale ce ai făcut? Coverciano? Comerciano? Matale ştii ce înseamnă un apărător și cum trebuie să facă marcajul ca să nu treacă Morais ca acceleratul, ca trenul prin gară, pe lângă jucătorii tăi?»”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și: 

Viciază Craiova din nou campionatul? Se prefigurează scenarii în care CFR ar fi extrem de avantajată în lupta directă cu FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.