Liga 1

EXCLUSIV Lovitură: Florin Prunea la Dinamo! Rednic și-a dat acordul! „Gândim amândoi la fel”

Articol de Justin Gafiuc  —  marţi, 02 aprilie 2019

Florin Prunea ar putea veni în cele din urmă la cârma lui Dinamo, după ce în weekend a purtat discuții legate de această temă cu Mircea Rednic.

Prunea, care are peste 200 de meciuri în tricoul lui Dinamo, a fost în weekend la meciul dintre Petrolul și U Cluj, scor 1-0, la invitația lui Neluțu Sabău. Pe toată durata partidei cei Prunea și Rednic au fost văzuți vorbind foarte mult.

Surse GSP susțin că cei doi ar fi căzut deja la o înțelegere și Prunea ar urma să fie noul director general din „Groapă”, după mai multe încercări eșuate de a reveni la Dinamo.

Rednic și Prunea s-ar fi înțeles deja asupra tuturor detaliilor importante legate de fișa postului pe care ar urma să o aibă fostul portar. În plus, Rednic ar avea mână liberă din partea patronatului să ia o decizie importantă pe acest segment.

E posibil ca Prunea să-și înceapă noul mandat la Dinamo chiar de la meciul cu Iași, echipă unde a lucrat 5 ani și jumătate și cu care a reușit două promovări, a câștigat play-out-ul și a participat în cupele europene.

„E adevărat că am fost cu Mircea la Ploiești. Am discutat foarte mult, dar sunt chestiuni private pe care nu le pot comenta în public. Ceea ce pot să afirm însă e că eu și Mircea gândim împreună la fel fotbalul și am putea să lucrăm oricând împreună”, a declarat Prunea pentru GSP.ro.

Prunea a mai avut o tentativă de a veni la Dinamo la finalul anului trecut, dar n-a căzut la un acord cu Ionuț Negoiță.

Citește și:

DINAMO // EXCLUSIV Se schimbă gărzile la Dinamo: Bogdan Bălănescu, avansat + Dani Coman, dorit ca președinte!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.