Campionate

Kylian Mbappe s-a întâlnit cu legendarul Pelé: „N-aș putea depăși 1000 de goluri decât dacă mi s-ar pune și golurile de pe jocurile video”

Pele și Kylian Mbappe

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 03 aprilie 2019

Marea revelație europeană Kylian Mbappe s-a întâlnit la Paris cu Perla Neagră Pelé . ”Nu mi-aș fi imaginat că voi sta vreodată alături de Pelé. Tot ce mi se întâmplă e un vis”.

Ar fi trebuit să se întâlnească de câteva luni, dar Pelé s-a îmbolnăvit și nu a putut călători spre Europa pentru a discuta cu puștiul său preferat din fotbalul mondial. Kylian Mbappé.

Invitat de Hublot, vestitul Edson Arantes do Nascimento Pelé a venit la Paris, îmbrățișându-l pe Kylian. "Stilul tău, fotbalul tău sunt latine. Semeni cu un brazilian. Ce păcat că n-ai jucat la Santos", a glumit Perla Neagră.

Mbappé, 20 de ani, e fericit. "Nu mi-aș fi imaginat că voi sta vreodată alături de Pelé. Eu n-aș putea depăși 1000 de goluri decât dacă mi s-ar pune și cele de pe jocurile video", spune tânărul lui PSG, care plutește pe nori: "Nu credeam că voi cuceri titlul mondial la 19 ani și voi ajunge la PSG după un transfer uriaș. Tot ce mi se întâmplă e un vis. Nu am suficientă hârtie pentru a scrie tot ce trăiesc".

Inspirat de Pelé, Kylian ar vrea să-și scrie propria istorie: "Nu știu ce înseamnă să fii un star. Nu sunt un star". 

"Totul e mai dificil acum pentru atacanți. Fotbalul e mai complex, spațiile sunt mai mici, marcajul mai bun"
"Cea mai bună echipă din istorie? Brazilia 1970. Completă"
Pelé, legenda Braziliei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.