Diverse

Cristi Borcea, salvat de recursul compensatoriu?! Abia închis, fostul finanțator al lui Dinamo are mari șanse să fie eliberat!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 aprilie 2019

Cristi Borcea, 49 de ani, încarcerat în luna februarie în urma verdictului din Dosarul Retrocedărilor, ar putea părăsi deja închisoarea.

Astăzi, Comisia de eliberări de la spitalul penitenciar Rahova a stabilit că Borcea va putea pleca în scurt timp acasă, notează Pro TV. 

Motivul? Fostul finanțator dinamovist a petrecut deja 4 ani și jumătate în spatele gratiilor, în Dosarul Transferurilor, și beneficiază de recursul compensatoriu, dar și de zilele de libertate câștigate pentru că a muncit în detenție.

O decizie finală va fi luată în câteva zile de Judecătoria Sectorului 5.

Marți, Borcea a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, acuzând unele probleme cardiace. Omul de afaceri a ajuns la spital chiar în ziua în care era așteptat la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a da declarații în dosarul lui Neculai Onțanu, în care este unul dintre denunțători.

  • Cristi Borcea, 49 de ani, ispășește o pedeapsă de 5 ani în Dosarul Retrocedărilor. A fost găsit vinovat că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.
  • Borcea fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a stat după gratii puțin peste 4 ani din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.

Vezi și: Cristi Borcea, dus de urgență la Spitalul Floreasca în ziua în care era așteptat la ÎCCJ!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.