Stranieri

GENT - STANDARD LIEGE 1-2 // VIDEO Gol URIAȘ pentru Răzvan Marin! A înscris în ultimul minut, iar echipa sa e la doar două puncte de lider

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 April 2019

Standard Liege a obținut azi o victorie mare pe terenul lui Gent, scor 2-1. Răzvan Marin a fost autorul golului decisiv, din penalty, în minutul 90.

GENK - STANDARD, LIVE + STATISTICI AICI!

CLICK AICI PENTRU VIDEO!

Echipa românului a punctat în ultimele minute ale fiecărei reprize. Prima dată a făcut-o Edmond. Servit de Kosanovici, acesta a reluat cu capul, la colțul lung, din 6 metri, în minutul 45.

În primul minut al reprizei secunde gazdele au egalat. Verstraete a prins o torpilă de la 20 de metri, fără nicio șansă pentru portarul lui Standard.

În minutul 90, Standard a primit penalty după ce arbitrul a consultat var. Marin a luat mingea și a tras puternic în dreapta portarului. Chiar dacă acesta a ghicit intenția mijlocașului, n-a mai putut face nimic.

Standard are două victorii în două meciuri de play-off. A ajuns la 33 de puncte, cu doar două în urma lui Genk.  Club Brugge poate urca pe 2, peste Standard, dacă o va învinge pe Anderlecht. (AICI CLASAMENTUL COMPLET)

6 goluri și 5 pase decisive a reușit Răzvan Marin la Standard în acest sezon în toate competițiile 

Aici e tot programul etapei și rundele viitoare din Belgia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.