Stranieri

George Ogăraru exultă după transferul lui Răzvan Marin la Ajax: „Nu va avea probleme cu integrarea, va fi titular fără dubii”

Foto: Sudpresse

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 April 2019

Transferul lui Răzvan Marin la Ajax l-a făcut să exulte pe George Ogăraru, directorul de scouting de la Viitorul, care e sigur că mijlocașul român în vârstă de 22 de ani va fi titular în angrenajul olandezilor.

„Ne bucurăm foarte mult pentru Răzvan. Înseamnă foarte mult pentru clubul nostru, e un produs de care suntem mândri. Ajunge la o echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor. Ajax are o anumită filosofie de care suntem atașați eu și Hagi. Se creează o potecă între România și Olanda. Trebuie să fim mândri de acest transfer.

Ajax are o filosofie sănătoasă. Acest transfer e ceva extraordinar pentru Răzvan. Ajax te formează ca jucător, dar după această experiență de la Ajax va fi cu totul și cu totul alt jucător. Nu va avea o problemă cu integrarea. N-am niciun dubiu că Răzvan va fi titular la Ajax

De Jong și Răzvan Marin sunt jucători diferiți. Ajax caută acum jucători pentru a forma un alt mijloc, pentru că vor mai pleca fotbaliști”, a declarat Ogăraru la Pro X.

Răzvan Marin a mers în Olanda, unde a efectuat vizita medicală, iar în cursul acestei zile ar trebui să semneze și contractul. (Detalii AICI)

2.400.000 €
va primi Viitorul după trecerea lui Răzvan Marin la Ajax; în total, câștigă 4,2 milioane pentru transferurile mijlocașului la Standard și Ajax. Olandezii vor plăti lui Standard Liege 12 milioane de euro

Citește și:

Răzvan Marin semnează azi cu Ajax » A plecat la Amsterdam pentru vizita medicală și oficializarea transferului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.