Liga 1

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu a luat foc după dezvăluirile lui Adrian Cristea: „Eu i-am blocat transferul la Real Madrid? E ultima dată când îi răspund fostului iubit al Biancăi Drăgușanu!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 aprilie 2019

Ionel Dănciulescu a reacționat, după ce Adrian Cristea l-a acuzat la GSP LIVE că i-a blocat transferul la Hercules Alicante în 2009.

Fostul atacant al „câinilor” s-a enervat când a auzit că a fost acuzat că nu se bucura la victoriile lui Dinamo dacă golurile erau marcate de colegii din atac. (Detalii AICI)

„Eram trist când nu marcam, cum erau și Claudiu, și ceilalți atacanți, dar asta nu înseamnă că nu mă bucuram la victorii. Oricum, mai bine așa, să rămân trist că n-am dat eu gol, decât să însemne o corvoadă meciul, să aștept cu nerăbdare să se termine, să scap și să plec de la stadion”, a spus Ionel Dănciulescu pentru GSP.RO.

„Tot eu i-am blocat și transferurile la Milan și Real Madrid”

Dănciulescu l-a ironizat pe Cristea, când a venit vorba despre sabotarea transferului la Hercules: „Legat de episodul de la Alicante, dacă Giovanni și Esteban confirmă că așa s-au petrecut lucrurile, eu dispar din fotbal! Pulhac cum a semnat cu Hercules?

Dacă nu aș fi fost caracter și fotbalist, n-ar mai fi ajuns nimeni în Spania după mine. Probabil tot eu i-am blocat lui Cristea transferurile la Milan și la Real Madrid. Mai bine și-ar face o analiză serioasă la tot ce a făcut în viață. Și am încheiat, e ultima dată când îi răspund fostului iubit al Biancăi Drăgușanu! Oricum, el se descurcă mai bine pe laptop decât pe teren”.

Reacția lui Adrian Cristea legat de transferul ratat din cauza lui Danciu

Vezi și:

VIDEO Cum a ratat Adrian Cristea transferul carierei din cauza lui Ionel Dănciulescu: „Vorbea mai mult soția decât el! Credea că îi iau pâinea de la gură”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.