Liga 4

VIDEO EXCLUSIV Alin Stoica, declarații DEVASTATOARE despre Steaua: „E prima oară când mă refuză un coleg de-ai lui Tudorel? Nu mă regăsesc nici în CSA, nici în FCSB”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 April 2019

Alin Stoica, 39 de ani, s-a autopropus în urmă cu un an la CSA Steaua, aflată în Liga 4, dar o revenire în fotbal a fiului lui Tudorel Stoica nu s-a mai petrecut. Clubul nu a insistat pentru înregimentarea lui Stoica jr., iar fotbalistul nu a uitat de acel episod. 

Miercuri, la emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan, Alin Stoica a explicat pe larg de ce nu s-a întors la CSA Steaua, club al cărui mare simpatizant este chiar tatăl său. 

 

„N-a vrut Lăcătuș, asta este, poate mi-a făcut un bine. În orice rău e un bine, iar eu am rămas în continuare în Europa. Am vrut să vin pentru că am crescut acolo, era o bucurie să revin unde m-am simțit bine. E prima oară când mă refuză un coleg de-ai lui Tudorel? M-am obișnuit! 

Nu mă regăsesc în niciunul dintre cele două cluburi, nu știu care e echipa adevărată. E o tragedie pentru fotbalul românesc, nu știi cine e Craiova, nu știi cine e Dinamo, nu știi cine e Rapid. S-a nenorocit fotbalul românesc, nu se știe cine cum e”, a spus Alin Stoica, la GSP Live. 

Alin Stoica a jucat la Steaua în sezonul 1995-1996. A bifat un singur meci, însă a primit medalia de campion în acel sezon. Acesta a evoluat de-a lungul carierei pentru Steaua, Anderlecht, Club Brugge, Siena, Progresul, Poli Timișoara, Gent, Mouscron, FC Brașov, Vojvodina și Concordia Chiajna.

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Alin Stoica, dezvăluiri tari: cum se făceau selecțiile pe interese la națională » „Trebuia să mă suni mai devreme!” + Avertisment serios legat de Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.