Stranieri

VIDEO + FOTO Răzvan Marin a fost prezentat OFICIAL la Ajax Amsterdam! Olandezii au dezvăluit și detaliile transferului

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 04 aprilie 2019

Răzvan Marin (22 de ani) a fost prezentat oficial în această seară la Ajax Amsterdam. Olandezii anunță că au plătit suma de 12,5 milioane de euro lui Standard Liege, iar mijlocașul a semnat un contract valabil pentru următoarele 5 sezoane. Va câștiga un milion de euro net pe sezon.

Răzvan Marin a pozat cu tricoul „lăncierilor”, în prezența legendelor Marc Overmars, acum director sportiv al lui Ajax, și Edwin van der Sar, director general al clubului.

Internaționalul român va evolua în tricoul lui Standard Liege până la finalul acestui sezon, urmând a face joncțiunea cu lotul condus de Erik ten Hag din vară.

„Tricolorul” se va întoarce la Liège pentru a încheia sezonul, luni având meci în Jupiler League împotriva lui FC Bruges. Pe 19 mai, va juca ultima partidă la Standard, pe terenul lui Genk. Apoi, va fi gata de transferul la Ajax.

AL 5-LEA ROMÂN LA AJAX. CHIVU, CEL MAI MARE SUCCES

În ultimele două decenii, patru români au evoluat la clubul din Amsterdam. Cristi Chivu, la Ajax între 1999 și 2003, a obținut cele mai mari performanțe, cucerind trei trofee în 2002 (titlul, Cupa și Supercupa Olandei). George Ogăraru (2006-2008) are tot trei, dar nu a fost campion (o Cupă și două Supercupe). Nicolae Mitea, care a jucat pe "ArenA" între 2003 și 2007, a câștigat un titlu și o Cupă a Olandei, în timp ce Bogdan Lobonț (2000-2006, însă împrumutat la Dinamo în 2001-2002) are numai un titlu. 

2.400.000 €va primi Viitorul după trecerea lui Răzvan Marin la Ajax; în total, câștigă 4,2 milioane pentru transferurile mijlocașului la Standard și Ajax

6 goluri și 8 assisturi are Răzvan Marin la Standard în acest sezon în toate competițiile

7 este nota primită de Marin în cotidianul Het Nieuwsblad pentru evoluția de miercuri seară

Vezi și:

GENT - STANDARD LIEGE 1-2 // VIDEO Gol URIAȘ pentru Răzvan Marin! A înscris în ultimul minut, iar echipa sa e la doar două puncte de lider

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.