Liga 1

LA MULȚI ANI, MARIUS LĂCĂTUȘ! Felicitat de FCSB, „Fiara” a răspuns în direct: „Nu poate exista ranchiună”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 aprilie 2019

Marius Lăcătuș împlinește azi 55 de ani. Omul cu 10 titluri în tricoul Stelei, care o antrenează acum pe CSA Steaua, a fost felicitat inclusiv de FCSB, formația din Liga 1 pe care a antrenat-o. 

Cel mai mare  număr 7 din istoria Stelei n-a ezitat și a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la el și a ținut să sublinieze că nu există ură, idiferent de partea pe care a ales-o fiecare, FCSB sau CSA Steaua. 

Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine și astăzi îmi urează tot ceea ce gândesc ei că este mai bine pentru mine. Nu am nimic cu conducerea administrativă a FCSB-ului, cu conducerea tehnică sau cu jucătorii. Fiecare își alege drumul în viață așa cum crede de cuviință, așa că nu cred că poate să existe ranchiună între persoane", a spus Marius Lăcătuș la TV Digi Sport.

"Fiara" e o legendă a Stelei datorită devotamentului său, dar și a celor 10 titluri de campion cu roș-albaștrii, a Cupei Campionilor Europeni și a Supercupei Europei câștigate în tricoul celei mai galonate echipe a României.

21 de trofee a câștigat Marius Lăcătuș cu Steaua

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.